Juan Martín

Fundador de l’Escola de Música Cromàtica.

Comença a tocar la guitarra als 15 anys. La seva formació és autodidacta, dedicant molts anys a tocar i a aprendre mitjançant vídeos de classes magistrals de guitarristes com Paul Gilbert, Yngwie Malmsteen , John Petrucci entre d’altres .En els seus primers anys d’estudi de guitarra agafa influències dels guitarristes nombrats anteriorment. Tot i així , no trobant el centre on formar-se amb guitarra elèctrica, ja que fins fa relativament pocs anys la formació en guitarra només era clàssica, decideix continuar estudiant i formant-se pel seu compte fins arribar a adquirir un nivell virtuós amb la guitarra. No només amb l’instrument, el seu interès musical va més enllà i comença a composar i a seguir estudiant harmonia i composició.

És professor de guitarra elèctrica des de l’any 2004. En 2008 funda l’ Escola de Música Cromàtica, on la filosofia d’escola és aquella que ell no va poder trobar, una escola on aprendre el que els alumnes volen ,sense imposar estils ni metodologies, una escola on tothom pot anar.

Després de més de 15 anys com a professor ha perfeccionat, millorat i confeccionat noves posicions i formes de tocar la guitarra i d’aquesta manera facilitar l’aprenentatge dels alumnes interessats en perfeccionar la tècnica de la guitarra elèctrica.

Ha estat membre de diferents bandes, actualment és guitarrista en la banda Rising Core.

Compositor, guitarrista i músic productor d’estudi. Ha enregistrat diferents cds i col.laborat en gravacions de cançons per anuncis publicitaris, pel·lícules i cds d’altres artistes.

 

Estem utilitzant cookies al nostre lloc web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.