Narcis Dan

Pianista, teclista, compositor, arranjador i membre de corals diverses.

El seu contacte amb la música té origen a l’ambient familiar, on el seu pare, autodidacta, l’introdueix als sons de la guitarra, la flauta, el violí i la veu cantada.

Als vuit anys inicia els estudis de piano al Conservatori de Terrassa, on obté el Grau Professional amb Jesús Silvestre.
Anys després accedeix a l’Escola Superior de Música de Catalunya per seguir amb els estudis superiors de piano amb Jean-François Dichamp. Al mateix temps es comença a interessar per la música moderna i els teclats.

Sempre en contacte amb el món coral, ha format part de nombroses agrupacions com el Cor de veus mixtes del Conservatori, projectes de Terrassa Ciutat Coral, Federació Catalana d’Entitats Corals, Singfònics Grup Vocal i Cor Jove de l’Orfeó Català. Ha participat en festivals nacionals i internacionals com a cantaire i pianista (Festival de Cant Catalunya Centre, Festival Internacional de Puig-Reig, In Terra Pax-Miedzyzdroje).

Comença a impartir classes l’any 2009 i descobreix una gran passió per a l’ensenyança.

 

Estem utilitzant cookies al nostre lloc web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.