Èlia Serrán

Estudis i experiència professional.

Amb 6 anys va començar els seus estudis musicals en l’especialitat de saxo al Conservatori de Terrassa i als 18 va iniciar els seus estudis Superiors al Conservatori del Liceu de Barcelona en l’especialitat d’interpretació de saxo i piano com a segon instrument. Ha fet diverses Master class amb professors com Jean-Yves Fourmeau, Sebastien Laporte o Nobuya Sugawa entre d’altres.

L’any 2015 va obtenir el títol del Màster en Formació del Professorat a l’Universitat VIU de València.

En l’actualitat, reb classes d’harmonia moderna i saxo jazz amb diferents professors titulats.

Actualment imparteix classes de música a l’ESO i Batxillerat a l’Institut Ferran Casablancas de Sabadell, és professora de l’Escola Cromàtica de Terrassa i, també, imparteix classes particulars de piano per preparar a alumnes a entrar al Conservatori de Grau Mitjà.

Experiència

Ha tocat en diversos grups i formacions clàssiques i modernes (bandes, big bands, orquestres i grups de rock) i, des de l’any 2016, és saxofonista, teclista i corista de 76band, un grup de versions de rock que és resident a la Sala Setentayseis de l’Hospitalet del Llobregat. També ha tocat a la Sala Razzmatazz2 guanyant el primer i el segon premi al concurs Woldfest de l’any 2010.

 

Estem utilitzant cookies al nostre lloc web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.