Marc Monzonis

Llicenciat en Interpretació clàssica i contemporània al conservatori superior de música del Liceu de Barcelona amb Luís González i Josep Antoni Casado, amplia els seus estudis a París amb Pierre Badel i a Castelló al Jordi Albert Studio amb Jordi lbert Gargallo. Paral·lelament realitza el màster d’interpretació a l’Universitat Internacional d’Andalusía (UNIA).

Col·labora amb diverses formacions orquestrals d’arreu del pais com l’Orquestra simfònica del Vallès, l’Orquestra de Cambra del Maresme, Barcelona Filharmonia o Orquestra Harmonia entre d’altres.

La curiositat el porta a acostar-se a la música moderna, en aquest àmbit ha tocat amb grups destacats del panorama musical com Doctor Prats, Sense Sal o Soul Beams i també a la música tradicional catalana tocant amb cobles d’arreu del territori

Paralelament crea B-Pipes, un duet estable de Trompeta i Orgue amb Manuel Rodríguez Solana amb qui han actuat arreu d’Espanya en festivals interncionals i part d’Europa com el festival internacional de Frombork.

Estem utilitzant cookies al nostre lloc web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.